Tartă cu brânză şi fructe

tarta jpeg

Fructele sunt mereu o alegere perfectă pentru desert, iar în combinaţie cu cremă de brânză şi biscuiţi, vei avea cel mai bun desert.

Cum se prepară tarta cu brânză şi fructe

Pentru blat

300 g biscuiţi digestivi

2 linguri unt

Pentru cremă

1 conservă ananas

150 g zahăr

100 ml apă rece

2 foi gelatină

200 g cremă de brânză

300 g boabe de struguri, fără sâmburi

200 g mandarine, scurse

cireşe confiate, opţional

100 g nuci

400 g frişcă bătută

Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Îi pui într-o formă de tort cu inel detaşabil şi-i presezi uşor. Scurgi ananasul, îl pasezi şi-l amesteci cu zahărul. Îl pui pe foc şi amesteci 5 minute, până se dizolvă zahărul, apoi dai deoparte.  Înmoi foile de gelatină în apă rece şi, după un minut, le pui în ananas şi amesteci. Adaugi crema de brânză şi omogenizezi.

Pui în crema de brânză boabele de struguri tăiate jumătăţi, mandarinele tocate, cireşele şi nucile zdrobite. Aşezi crema peste blat, o nivelezi şi o dai la rece. A doua zi, o scoţi din formă şi o îmbraci în frişcă.

Sursa http://www.thekitchenismyplayground.com

http://www.thekitchenismyplayground.com