Tartă de biscuiţi cu cremă de brânză

tarta de biscuiti crema branza jpeg

Nu ştim cum de am uitat să pregătim până acum această reţetă de tartă de biscuiţi cu cremă de brânză! Pentru că este şi foarte uşor de preparat şi foarte delicioasă! Acum că ne-am adus aminte, ne-am gândit să împărtăşim cu voi secretele preparării ei.

Tartă de biscuiţi cu cremă de brânză - Ingrediente

Pentru blat 400 g biscuiţi 100 g unt topit

500 g brânză de vaci, bine scursă

175 g zahăr pudră

250 ml frişcă

1 plic gelatină

dulceaţă de cireşe

Tartă de biscuiţi cu cremă de brânză - Mod de preparare

Pui biscuiţii într-o pungă şi îi mărunţeşti cu făcăleţul sau îi zdrobeşti într-un robot, apoi îi amesteci cu untul şi îi presezi bine într-o formă rotundă cu fund detaşabil. O dai

la frigider. Baţi frişca, ţinută la frigider, apoi adaugi zahărul în ploaie, mixând continuu, şi brânza de vaci. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă, apoi o aşezi peste blat. Dai tarta la frigider 3 ore. Serveşti tarta de biscuiţi cu cremă de brânză ornată cu dulceaţă de cireşe, după gust.