Tartine cu somon

tartine cu somon jpeg

Te pregăteşti să găzduieşti o mică petrecere sau reuniune de familie? Dacă vrei într-adevăr să îi răsfeţi pe cei dragi cu bucate alese, prepară aceste tartine cu somon, un deliciu rapid de preparat.

Ai nevoie de

500 g brânză de capră 3 linguri smântână 50 g unt 2 fire ceapă verde 1 legătură mărar 1 baghetă subţire 100 g somon afumat măsline, pentru decor lămâie, pentru decor

Mod de preparare

Pentru a face o pastă tartinabilă, freci brânza de capră cu smântâna şi cu untul. Adaugi ceapa verde şi o parte din legătura de mărar tocate fin. Tai pâinea în felii potrivit de groase şi le ungi cu cremă de brânză. Pe fiecare, pui câte o felie de somon afumat şi decorezi cu sferturi de felii de lămâie, rondele de măsline şi mărar. Separat, poţi umple şi câteva măsline cu cremă de brânză. Pregăteşte tartinele cu puţin timp înainte de servire, pentru a nu se înmuia prea mult feliile de pâine.