Sănătoase şi pline de vitamine, roşiile sunt de-a dreptul delicioase, fie ca atare, fie în diverse mâncăruri.

Ingrediente

6-8 linguri de făină
200 g caşcaval ras
7 ouă
3-4 roşii coapte (pe grătar sau în cuptor)
3-4 linguri smântână
2 ardei graşi
1 plic praf de copt
sare
piper
cimbru

Mod de preparare

Speli bine ardeii şi îi tai cubuleţe, apoi tai roşiile descojite, în bucăţi potrivite. Pui cubuleţele de legume într-un bol, alături de caşcaval şi de smântână.

Adaugi ouăle, după care pui făina (pe care ai cernut-o în prealabil), praful de copt, sarea şi piperul, după gust.

Amesteci bine şi torni conmpoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Laşi până se rumeneşte, scoţi şi-l dai să se răcească.

sursa foto: Photoland

Loading...
Evaluează articolul