Vrei să impresionezi familia cu un desert inedit? Încearcă reţeta de cheesecake cu ciocolată şi alune, care va fi primită cu multe zâmbete.

Ingrediente

300 g biscuiţi graham

5 linguri unt

400 g cremă Nutella

100 g alune, mărunţite

450 g cremă de brânză, la temperatura camerei

60 g zahăr pudră

Mod de preparare – Cheesecake cu ciocolată şi alune

Dai biscuiţii la blender sau îi mărunţeşti foarte bine, apoi îi amesteci cu unul şi 1 lingură de cremă de ciocolată. Adaugi 3 linguri de alune mărunţite şi mixezi până se încorporează toate ingredientele.

Presezi compoziţia într-o tavă circulară şi o dai la rece 30 de minute. Mixezi crema de brânză împreună cu zahărul, apoi adaugi Nutella până la omogenizare. Torni crema în tavă, o nivelezi şi o presari cu restul de alune. Dai la rece 3-4 ore sau peste noapte. Serveşti imediat ce ai scos de la frigider.

Sursa https://rasamalaysia.com

Loading...