Musaca grecească fără carne

Musaca jpeg

Fiind preparată din lume proaspete, nici nu vei băga de seamă că nu are carne. Învaţă cum se prepară musaca greceasca fără carne.

De ce ai nevoie pentru musaca grecească fără carne

2 vinete

1 conopidă

500 g cartofi

1 kg roşii

2 dovlecei

sare, piper,

ulei

½ varza alba

Cum se prepară musaca grecească fără carne

Descojeşti cratifii şi-i tai rondele. Speli vinetele şi dovleceii şi le tai felii. Toci varza şi rupi conopida bucheţele cât mai mici. Căleşti în ulei 2-3 minute cartofii, vinetele şi dovleceii. Opăreşti câteva minute varza şi conopida. Ungi un vas termorezistent cu ulei şi aşezi legumele în straturi, condimentând cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor până se înmoaie legumele.