Rețete
Rețete de paște
Ponturi în bucătărie
Mâncăruri tradiționale
Mâncaruri rapide
Gătește sănătos
Rețete de regim
Recente 🆕
Termeni și condiții
Rețete cu carne
Pagina 4
Pui în sos de smântână cu spanac
Pui parmigiana – piept de pui în stil italian cu parmezan
Cotlete de miel cu ierburi aromatice
Piept de pui la grătar
Pulpe de rață cu varză roșie
Ciorbă de varză cu coaste de vițel
Supă coreeană de vită
Fajitas de pui cu ardei
Ostropel de pui
Vinete umplute
Ciorbă de chifteluțe
Tigaie de porc cu broccoli
Aripioare în stil indian
Vită marinată cu broccoli
Aripioare cu parmezan, usturoi și pătrunjel
Tartă cu cârnați
Drob de miel
Tocană de miel cu murături
Varză călită cu rață și prune uscate
Tortilla cu pui
Cacciatore de pui cu ardei copți
Ciorbă de rață cu varză alba
Mâncare de gutui cu carne de porc
Cum să alegi corect carnea pentru preparatele culinare
Cum se prepară jambonul - reţeta pe care trebuie să o încerci
Cotlete de porc cu linte sote
Salată de pui cu avocado şi bacon
Pui scallopini
Drob de miel reţeta clasică
„Portofele“ cu carne. Un aperitiv perfect pentru orice masă
← Pagina 3
Pagina 5 →