Rapid şi uşor de preparat, ciocănelele de pui cu mirodenii sunt ideale pentru prânz sau cină.

Ingrediente

10 ciocănele pui
3 linguri ulei
1 linguriţă usturoi pudră
1 linguriţă oregano
1 linguriţă busuioc
½ linguriţă ceapă pudră
boia, după gust
sare
piper

Mod de preparare – Ciocănele de pui cu mirodenii la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi o tavă cu 1 lingură de ulei. Aşezi ciocănelele de pui, lăsând puţin spaţiu între ele. Le stropeşti cu uleiul rămas.

Într-un bol, amesteci bine toate mirodeniile, sare şi piper, după gust. Presarimixul peste fiecare bucată de carne în parte. Dai la cuptor 25 de minute, le întorci şi mai ţii încă 20 de minute pe partea cealaltă. Serveşti imediat.

Sursa https://www.dishingdelish.com

Loading...