Rețete
Rețete de paște
Ponturi în bucătărie
Mâncăruri tradiționale
Mâncaruri rapide
Gătește sănătos
Rețete de regim
Recente 🆕
Termeni și condiții
Deserturi
Pagina 17
Găluște cu căpșune: o combinație surprinzătoare și delicioasă
Șarlotă cu căpșune și cremă de mascarpone. Cea mai simplă rețetă fără coacere
Kurtoskalacs: cum faci cel mai bun cozonac secuiesc acasă
Cum faci cei mai buni macarons cu ganache de ciocolată albă și gem de zmeură
Clătite Ana Lugojana: cum se fac delicioasele clătite bănățene
Pască fără coacere cu brânză ricotta, mascarpone și ciocolată
Tort de morcovi pentru Paște. Ce condimente îi dau savoare, care e secretul blatului umed
3 rețete de cozonaci din bucătăria lumii
Cozonac tradițional cu nucă și cacao: desertul sacru al românilor
Cozonac însiropat, dospit la rece. Ce se întâmplă cu aluatul după ce stă 12 ore la frigider
Pască cu aluat de cozonac și umplutură cremoasă cu stafide
Panettone clasic cu fructe confiate: rețeta italiană pas cu pas
Bougatsa: delicioasa plăcintă grecească cu cremă de vanilie
Pască poloneză cu glazură de ciocolată
Cușma lui Guguță, deliciosul desert moldovenesc din clătite
Prăjitură Lamington cu dulceață de zmeură
Cozonacul lui Scărlătescu. Desertul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște
Cel mai bun tort cu ciocolată, caramel și cafea
Tartă tropeziană cu portocale
Plăcintă rustică cu mere
Prăjitură cu aluat fraged, frișcă și iaurt. Ponturi pentru un blat neted și crocant
Cum faci cel mai bun cremșnit. Ingredientul la care să nu renunți niciodată
Batoane cu cremă de lămâie
Crogoașă. Cum faci celebrul desert cronut 2 în 1: croissant și gogoașă
Prune coapte în ricotta
Cremşnit
Semifreddo de ciocolată
Negresă cu cafea
Brioşe cu mere şi scorţişoară: reţetă de post
Brioşe cu mere şi scorţişoară, desert de post
← Pagina 16
Pagina 18 →