Rețete
Rețete de paște
Ponturi în bucătărie
Mâncăruri tradiționale
Mâncaruri rapide
Gătește sănătos
Rețete de regim
Recente 🆕
Termeni și condiții
Rețete
Pagina 13
Cum se prepară ciolentul, tocana tradiţională evreiască
Ruladă cu gem, nuci şi stafide
Sandviş Reuben: preparatul emblematic din New York
Tort Victoria cu dulceaţă de căpşuni şi frişcă
Mâncare de mazăre cu morcovi
Rulouri cu cremă de vanilie
Vinete cu sos de soia
Chifteluţe din orez umplute cu mozzarella (Arancini)
Desert turcesc cu dovleac
Pui în sos cremos cu spanac
Cheesecake cu mandarine
Supă grecească de pui cu lămâie (Avgolemono)
Grisine de casă, cu seminţe şi ierburi aromatice
Desert cu pâine toast, mere şi scorţişoară
Salată grecească de caracatiţă
Cremă de brânză feta cu usturoi copt
Biluţe din iaurt (Labneh)
Ciuperci umplute, cu topping crocant din pesmet
Prăjitură duo ciocolată, fără coacere
Rulouri de castraveţi cu ton
Cocoşel de pădure la grătar
Secretul celor mai fragede minciunele. Ce ingredient nu trebuie să foloseşti niciodată
Cum prepari celebrele găluşte japoneze Gyoza
Chifteluţe din dovleac şi dovlecel
Prăjitură pufoasă cu frişcă
Cum prepari celebra Şakşuka (ouă poşate în sos de roşii)
Gustare sănătoasă pentru copii: crochete cu spanac şi mozzarella
Ştrudel cu varză acră
Crinkles: secretul delicioaselor fursecuri crăpate
Budincă sărată cu spanac şi cartofi dulci
← Pagina 12
Pagina 14 →