Te invităm să încerci o reţetă delicioasă de tartă pe care o poţi servi chiar şi ca mic dejun. Conţine legume, ouă şi este uşor de făcut. 


  • Pregătire:20 min
  • Porții:6
  • Gătire:30 min
  • Timp total:50 min
  • Categorie:fel principal
Ingrediente

3 ouă

350ml lapte

65g făină

1 linguriţă praf de copt

1 lingură unt sare

1 ceapă roşie

55g caş

1 roşie medie

1 ardei verde

1 linguriţă oregano

Mod de preparare

Preîncălziţi cuptorul la 175 grade.

Amestecaţi ouăle cu laptele, adăugaţi făina (amestecată în prealabil cu praful de copt) şi incorporaţi şi lingura de unt până când nu se mai observă cocoloaşe.

Separat, tăiaţi roşia, ardeiul şi ceapa. Fărâmiţaţi brânza. Adăugaţi-le pe toate, împreună cu sare, după gust, în amestecul deja format. Turnaţi într-o tavă rotundă (pe care aţi uns-o şi tapetat-o în prealabil) şi introduceţi la cuptor pentru 35 minute. Presăraţi oregano deasupra.

Lăsaţi să se răcească 5 minute după ce aţi scos din cuptor. Tăiaţi o felie şi mai presăraţi oregano deasupra. 

Loading...